CV lekkage in Hillegom?

Ligt er een plasje water onder uw ketel? Of moet u de CV veel vaker dan normaal bijvullen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een lekkende CV ketel. In dat geval staat de VT Loodgietersbedrijf voor u klaar. In Hillegom en omgeving komen we zo snel mogelijk bij u langs om de CV lekkage te verhelpen.

Lekkende CV ketel?

Een lekkage aan de CV ketel kost u geld. Dat komt doordat u ook voor de energie betaalt die door de CV lekkage wordt verspild. Kom daarom bij een lekkende CV ketel snel in actie. Lukt het u niet om het lek te vinden? Dat betekent helaas niet, dat u geen lekkage heeft. Vaak is de bron van de overlast namelijk bijzonder lastig te vinden. Onze specialisten hebben hier veel ervaring in. Wij kunnen de bron van de CV lekkage vlug voor u opsporen en de problemen verhelpen.

Expert in het verhelpen van lekkage

Of de lekkage nu in een CV leiding, radiator, of in de ketel zelf te vinden is: onze monteurs lossen de problemen op. We hebben jarenlange kennis opgedaan en zijn expert in het verhelpen van CV lekkage. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Vervolgens komen we zo snel mogelijk naar u in Hillegom toe om het lek te dichten.