Oplossen CV lekkage in Hillegom

Lijkt de druk van uw centrale verwarming met regelmaat lager dan gewenst te zijn? Ligt er water onder de cv ketel of onder de radiator? De kans is aanwezig dat u te kampen heeft met een cv lekkage.

Een lekkend cv systeem kan de centrale verwarming verder beschadigen en leidt tot ongewenst bijstoken. Verloren stookrendement door lekkage kan u behoorlijk op kosten jagen. Handel daarom op tijd als u vermoedt dat uw cv te kampen heeft met een lek.

Een professionele cv monteur kan uw centrale verwarming inspecteren op gebreken. De professionals van Klimaat Beheer staan in Hillegom en omgeving tot uw dienst met kennis en vakmanschap. Na een heldere analyse van het probleem leggen we u de oplossingen voor en kunnen we de lek herstellen.

Snelle hulp bij lekkage CV ketel

Het is van groot belang snel een goede oplossing te vinden bij het constateren van een lekkende cv ketel. De precieze locatie van het probleem en de oorzaak hiervan achterhalen is niet altijd eenvoudig. Vochtplekken en roest kunnen een mogelijke oorzaak zijn, maar ook bijvoorbeeld prolemen in het expansievat.

Voor noodgevallen bij cv lekkages is onze spoedservice bij uitstek geschikt. U kunt ons dag en nacht bereiken op telefoonnummer 023 - 205 33 06. Met betrouwbare vaklui in Hillegom en omgeving helpen we u graag af van uw cv lekkage!