CV storing in Hillegom?

Kunt u geen warm water krijgen? Maakt uw CV veel lawaai? Of doet de verwarming het niet? Misschien is uw ketel uitgevallen of heeft u te maken met een CV storing. Dat is vervelend! Gelukkig staan onze vakmannen altijd voor u klaar. In Hillegom en omgeving komen we zo snel mogelijk naar u toe om de problemen te verhelpen.

Hulp bij elk type ketel

Onze monteurs beschikken over veel ervaring en zijn gespecialiseerd in reparatie van de merken Intergas, Nefit en Remeha. Maar dankzij onze jarenlange kennis en kunde kunnen we ook bij problemen met andere ketels vaak te hulp schieten. CV uitgevallen? Wij staan voor u klaar!

Snelle hulp bij spoed

Een CV storing moet snel beëindigd worden. Lang in de kou zitten of geen warm water kunnen gebruiken is immers nooit een optie. Daarom staan onze professionals bij spoed meteen bij u op de stoep. Is uw CV uitgevallen of heeft u andere problemen met uw toestel, die u zelf niet kunt verhelpen? Neem contact met ons op. We komen dan zo snel mogelijk bij u in Hillegom of omstreken langs om voor een vlugge en vakkundige oplossing te zorgen.