CV service in Hillegom

Wordt het water in de keuken maar niet warm? Of blijft uw verwarming koud, terwijl u de temperatuur wel omhoog hebt gezet? Vooral in de winter moeten zulke complicaties vlug verholpen worden. Klimaat Beheer biedt in Hillegom en omgeving daarom een 24-uurs CV service aan. Dringende problemen? Wij staan voor u klaar!

Spoedservice

CV storingen komen nooit gelegen en moeten snel worden opgelost. Daarom kunt u altijd op onze monteurs rekenen. Met onze CV service staan wij dag en nacht voor u klaar. Ook ’s nachts en in het weekend komen wij voor u in actie. Op onze spoedservice kunt u rekenen!

Hulp voor alle problemen

Met welke CV moeilijkheden u ook te maken heeft, op onze 24-uurs service kunt u vertrouwen. Wij hebben ervaring met het repareren van alle merken ketels en kunnen dan ook vlug voor een passende oplossing zorgen. Dankzij ons ruime assortiment en onze grote hoeveelheid gereedschap is CV herstel meestal snel voor elkaar. En mocht uw ketel helaas niet meer te maken zijn, dan kunnen wij de installatie van een nieuw exemplaar verzorgen. Met welke vraag u ook zit, in de regio Hillegom kunt u onze deskundige hulp inschakelen.